Billeder og links på min blog

Billeder på min blog

Jeg har ret til brug af alle billeder på min side. Jeg bruger udelukkende billeder, som jeg selv har taget eller billeder fra Unsplash, som er private fotografer, der deler deres billeder. Jeg vil holde mig selv oppe på at dele under hver billede hvem fotografen er, så du som læser også bliver gjort opmærksom på det. Unsplash er en side, hvor alle frit kan gå ind og finde billeder og bruge dem til hvad de vil.

Almindelige links og affiliate links

Jeg gør i nogle af mine blog indlæg brug af affiliate links og marketing. Dette betyder, at jeg ved nogle af de link, som jeg har i mine indlæg, kan modtage lidt kontanter, hvis du vælger at købe noget på den hjemside, som jeg linker til og trykker på mit link. Jeg vil gerne være helt ærlig overfor mine læsere og kommende læsere. Jeg forsøger ikke at snyde nogle og de hjemmesider, som jeg linker til at altid hjemmesider, som jeg selv bruger eller har brugt. Jeg linker kun til hjemmesider, som jeg selv stoler på og gerne vil shoppe fra. Det er meget vigtigt for mig, at mine læsere ikke føler, at de skal handle, hvor jeg handler. Du skal handle dine hobby produkter, og alt andet, ved hjemmesider, firmaer og forretninger, som du har 100 % tiltro til. Det vigtigste, når vi, som forbrugere, skal shoppe er, at vi shopper hvor vi føler os trygge og hvor vi får en god service. Så shop altid, hvor du selv ønsker det. Jeg bruger også disse links, for at vise hvor det kan købes og hvilket produkter jeg snakker om, så jeg ikke nævner en masse produkter, som jeg bruger i mine indlæg og hvor du som læser står tilbage i slutningen af indlægget og tænker: “Hvor kan jeg lige købe det henne?”.

Når jeg linker er det altså for at vise de produkter jeg selv bruger og de produkter jeg kan stå inde for. Så hvis du tænker, at du kan finde produktet i din lokale hobby forretning eller billigere på en anden side, så synes jeg, at du skal gøre det.