Min side

Jeg vil gerne gøre min blog personlig og venlig. Så her får du lidt personlige information om mig og mit liv.

Jeg hedder Linea og er 23 år gammel. Jeg bor i Jylland i Danmark, hvor jeg har boet hele mit liv. Jeg bliver kaldt Lai i min svigerfamilier, hvilket er baggrunden for mit blog navn, som lyder “Hello I am Lai”. Jeg studerer til socialrådgiver og er i skrivende stund i gang med min bachelor. Så jeg er færdig til sommer.

Jeg har en skøn kæreste, en skøn familie og svigerfamilie. Jeg er omringet af gode og kreative mennesker, der hver for sig bedrager på hver deres måde til min kreativitet.

Jeg har altid elsket at være kreativ og have gang i projekter og se dem vokse. I løbet af det første år med min kæreste lavede jeg en hjemmelavet bog til ham med billeder og søde beskeder, som han kan gemme. Det var et projekt, som tog rigtig lang tid og som jeg elskede at lave. Det var her, hvor jeg for første gang havde tid og blev opmærksom på, at jeg elsker at være kreativ. Jeg elsker at tegne, skrive, skabe og lave ting.

Jeg har lavet mange fødselsdagskort og julekort, så dem køber jeg ikke længere. Når jeg bliver inviteret til en fødselsdag eller en konfirmation går jeg på pinterest og ser hvad jeg har gemt indtil videre. Jeg kigger efter om der er ting, som jeg gerne vil lave og som jeg er i humør til og hvis der ikke er det, så begynder jeg at søge på pinterest. Som regel dukker der noget op, som jeg gerne vil prøve at lave.

Jeg hører meget musik og bruger meget musikken og mine kreative projekter til at lukke af for det ting, der foregår omkring mig. Så det bliver et frirum for mig og en måde at stresse af på. Så derfor glæder jeg mit til at dele mine projekter her på min blog. Og jeg håber, at det bliver en succes.

Jeg har også lavet et menu punkt, der hedder personlige indlæg. Jeg tænker ikke, at jeg vil dele helt personlige ting her, men jeg tænker, at det skal være til indlæg, som ikke har særlig meget med kreative projekter at gøre. Så hvad det lige kommer til at handle om indtil videre er uvist.