24. december – Juleslik af fimo ler

Glædelig 24. december og glædelig jul bloggen. I dag vil jeg vise et sted, som giver en god guide til at lave “Candy canes” altså de her jule stokke, der smager af pebermynte. Disse er dog lavet ud af polymer ler. Jeg har selv prøvet at lave et par stykker, men jeg er endnu ikke lykkedes med det endnu. Jeg fandt bare lige en god guide og så tænker jeg, at når vi rammer det nye år (måske også først efter sommer), så vil jeg forsøge med denne guide og se hvordan jeg ville følge den og så lave et opslag til jer, hvis i heller ikke kan lykkedes med det. Mit problem er nok mest, at det hvide ler bliver lyserødt, hvilket jo absolut ikke er meningen.

Guiden ser således ud:

Billede fra Pinterest

Hvis du klikker på billedet vil du blive ført til den oprindelige sider for guiden, men den er hverken på dansk eller engelsk, så medmindre du kan et eller andet spændende sprog, så tror jeg, at du får ligeså meget ud af siden, som jeg. Meningen er god og jeg kan godt se pointen. Jeg håber, at der er nogle derude der er lykkedes med det. Hvis du sidder og ved hvordan du ville lave den her, så den bare spiller, så må du meget gerne dele det med mig herunder.

I må alle have en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Og så kommer jeg stærkt tilbage med forhåbentlig en masse spændende projekter i det nye år.

Leave a Comment