23. december – Pynt til fordøren

Halløjsa derude og glædelig 23. december og lille juleaften. Der er så meget hygge i disse dage og jeg kommer bare i en rigtig god stemning. Jeg har i dagens anledning fundet en helt særlig dekoration til fordøren. Den er nemlig lavet ud af de der sukker stænger i rød og hvid. Se blot nedenfor:

Billede fra Pinterest

Jeg kan desværre ikke finde det oprindelig opslag, men det virker nu også bare til at være lige at gå til. Jeg tror dog, hvis det var mig, at jeg ville lave den med sukkerstænger lavet ud af fimo ler. Men det er måske også bare mig, der helst ikke vil lade slik gå til spilde.

Jeg kunne godt tænke mig at eksperimentere med dør pynt. Har du nogle sinde lavet noget ekstraordinært dør pynt til jul? Eller også bare til hverdag. Det må du meget gerne fortælle lidt om herunder.

Leave a Comment