22. december – Kort til personen med nål og tråd

Glædelig 22. december. Det er måske lidt for sent med julekort, men jeg vil alligevel gerne lige vise et rigtig fint et, som jeg har fundet på Pinterest. Dette er inspiration til ham eller hende, som er fiks med nål og tråd. Jeg er der ikke helt selv endnu, men jeg tror, at det er noget, som jeg gerne vil eksperimentere med i det nye år, fordi hvor kan resultaterne dog være finde. Se bare det her billeder herunder:

Billede fra Simari.c

Ja okay, det er måske heller ikke sådan lige til, men det er så også derfor, at det lige er et projekt for mig. Har du nogensinde lavet et kort eller et billede, hvor du har brugt nål og tråd? Og har du nogle gode fif, så må du meget gerne komme med dem herunder. Ellers tror jeg nu bare, at jeg hopper ud i det og prøver mig frem. Det værste der kan ske er da bare, at jeg kommer til at stikke mig selv lidt i fingrene og det er da helt ufarligt.

Leave a Comment