Jul

20. december – Ny måder at tælle ned til jul på

Glædelig 20. december bloggen. Nu nærmer vi os julen og dette indlæg kan virke lidt irrelevant, men jeg tænker også fremad. Jeg tænker også, at det kan være god inspiration til næste jul. I dag vil jeg præsentere en ting, som jeg selv har planer om at lave til næste år og måske have med på julemarked. På Pinterest kan vi nemlig finde så mange måder at tælle ned til jul, som ikke er en chokoladejulekalender. Se bare herunder:

Billede fra Pinterest
Billede fra Pinterest

Desværre kan jeg ikke finde det oprindelig opslag for nogle af billederne herover, og kan heller ikke finde en guide. Så nu lover jeg, at jeg til næste jul har forsøgt at lave et julekalender som dem herover og er kommet med en guide dertil. Har du måske lavet noget lignende det her over? Så del det da gerne med mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *