Jul,  Kort til særlige lejligheder

19. december – Jule-kagemand kort pop up

Glædelige 19. december! Ligesom i går er det måske lige sent nok med et julekort, men dette kort er bare så fint, at jeg lige måtte dele det. Jeg har endnu ikke selv nået at lave det, men jeg kunne godt tænke mig at lave det til næste jul eller til julemarked næste år. Se kortet herunder:

Billede fra Pinterest

Hvis du klikker på billedet kommer du ind til en guide, som godt nok er på engelsk. Det beklager jeg meget. Jeg vil gerne oversætte guiden, men jeg vil også gerne lige prøve at følge den selv, så jeg kan give kommentarer, hvis der er noget, som jeg ville gøre anderledes. Men er kortet ikke fint? De der kagemænd er da bare for søde. Jeg glæder mig til at prøve at lave det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *