Jul,  Kort til særlige lejligheder

18. december – Julekort med knapper

Glædelig 18. december bloggen. Så nærmer julen sig og det er måske lige sent nok at sende julekort. Men ikke desto mindre så skal dette kort deles med jer, så i kan lave kort til næste år. Jeg har nemlig fundet dette fine og nemme kort med knapper på.

Billede fra Pinterest

Hvis du trykker på billedet bliver du vist ind til en side, som også viser andre kort, som man også kan lave. Da jeg så dette kort tænkte jeg bare, at jeg ville dele det med jer. Hvis du f.eks. har 5-6 knapper til at ligge og en tusch samt et kort med kuvert, så er du jo egentligt næsten der allerede.

Det er bare super simpelt og enkelt og hvis man ikke er så fiks og kreativ, så er dette kort, da det perfekte. Jeg håber, at det giver lidt inspiration til et fint og personligt julekort til næste år, hvis du nu ikke lige kan nå det endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *