Gaver,  Idéer til personlige gaver

Plakat fra designdyret

Dette blogindlæg indeholder reklame og affiliate links fra Designdyret.dk

Hej bloggen. Her kommer et forslag til en personlig gave: En plakat. Hos Designdyret kan du få lavet en plakat i flere forskellige størrelser og i flere designs. F.eks. har de en plakat med et flot, rødt hjerte i midten, hvor du kan få skrevet to navne og en vigtig dato. Deres eksempel er en bryllupsplakat, men jeg mener ikke, at man skal begrænse sig ved det. Det kunne også være til dine forældre, til din kæreste, til din søster eller veninde. Desuden har de plakater til “studenten”, “konfirmanden” og et gæstetræ, som jeg vil komme ind på nederst i dette indlæg. Det er en meget simpel, men sød gave.

Designdyret har også stjernetegnsbilleder, som også kan være en gave til en person, som har alt. Desuden er der også plakater, som er bestemt til “bedste“, “svigermor” eller til “mor“.

Andre billeder

De har, som en ekstra tilføjelse, også billeder, som bl.a. støtter Orangutangen, hvor de donerer 50 kroner for hver solgt plakat.

Gæstetræ

De har også billeder, som kan bruges som “Gæstetræ“. Et “gæstetræ” er et billede af et træ, hvor alle gæster skal sætte deres fingeraftryk eller skrive deres navn – alt efter hvordan værten vælger at gøre det. Jeg har været til et par arrangementer, som havde sådan et “gæstetræ” og det kan være sjovt for værten at have og kunne hænge op, som pynt til hjemmet. Den kan bruges til mange forskellige arrangementer f.eks. en barnedåb, en konfirmation, en studenterfest eller et bryllup. Meningen er selvfølgelig, at værten kan mindes hvem der deltog til festen på en sjov måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *