Simpelt kort til et sølvbryllup

Som vi alle godt ved, så er sølv hovedelementet og hovedfarven til et sølvbrylluppet. Jeg var i marts måned til sølvbrylluppet og skulle lave kort både til min egen gave og til mine søskendes gave. Så jeg kom på arbejde og jeg synes selv, at der kom nogle fine kort ud af det. Se billederne herunder:

Jeg elsker at lave personlige kort og disse var ingen undtagelse. Jeg fandt lidt inspiration på pinterest og begyndte stille og rolig at lave de to kort foroven. For at gøre det mest overskueligt vil jeg starte med at beskrive, hvordan jeg lavede kortet til venstre. Så snart jeg har lavet et indlæg omkring det til højre, vil der være et link til det.

Det du skal bruge for at lave kortet til venstre er:

  • Stansejern, hjerter med ujævn kant
  • Basiskort i hvid
  • Papir i sort, sølv og sort
  • Effektliner i sølv
  • Saks
  • En sort og en hvid tusch
  1. Jeg starter altid med at måle mit papir til, som skal være ovenpå mit basiskort. Så det er også det første, der skal gøres her. Jeg plejer at markere, hvor mit basiskort går til på mit papir, ved dette kort mit papir i sølv, og så skære lige et par cm af på langs og på bredden.
  2. Herefter begyndte jeg at lave pynten til mit kort. Jeg stansede to hjerter ud, først et i sort og så et i hvidt, med mit stansejern. Hvis du ikke har et stansejern kan du forsigtigt tage et stykke af dit hvide papir og klippe det ud, så det har cirka den størrelse, som du ønsker dit hjerte skal have. Så lader du bjørnene møde hinanden uden at presse det sammen på midten. Så klipper du forsigtigt et halvt hjertet tæt på, hvor kanterne mødes. Når du er færdig skulle du gerne have et fint hjerte. Ved det hvide hjerte tilføjede jeg lidt sølv effektliner rundt om i kanten og så på midten, som skulle forestille knapper på kvindens kjole. Ved det sorte hjerte lavede jeg en trekant ned, som det ses på billedet og som skulle forestille mandens skjorte. Det lavede jeg med en hvis Posca tusch. Da det var helt tørt ind tilføjede jeg en butterfly og en sort knap med en sort Posca tusch.
  3. For at lave det flag, som også er på forsiden, klippede jeg først en firkant med bøjede kanter hen af den lange side, som på billedet ovenover. Herefter klippede jeg siderne, som egentligt bare er to lange firkanter, hvor jeg har klippet enderne, som flag.
  4. Da det hele var tørt og klar, klistrede jeg først og fremmest mit stykke papir i sølv fast og tilføjede herefter mine hjerter og mit “flag”, hvor jeg synes, at det passede ind. Rundt omkring på det sølv papir tilføjede jeg lidt mere effekt liner. Som en ekstra lille ting skrev jeg sølvbryllupsparrets navne på forsiden.

Jeg håber, at beskrivelsen her og de to billeder i toppen kan give lidt inspiration, hvis du selv skal til at lave kort til et sølvbryllup. Jeg ville rigtig gerne have delt lidt billeder af mig der lavede disse kort, men de er lavet før jeg oprettede bloggen, så det har desværre ikke været muligt. Del gerne en kommentar til mit indlæg i kommentarfeltet herunder og fortæl mig hvad du synes om mit indlæg.

2 thoughts on “Simpelt kort til et sølvbryllup

Leave a Comment